onsdag den 25. januar 2012

Returkamp mod City i Liga cuppen

Så er det med lige at finde den positive vinkel igen, og indrømmet det er sgu svært efter den pinlige indsats mod Bolton i weekenden.

Men det positive er at vi har super udgangspunkt efter 1-0 i først kamp, samt at Liverpool trods alt er ubesejret på hjemmebane i år, og holdet har det sidste år vist at de spiller bedst mod de store hold, hjemmekampen i år mod City i Ligaen viste da også, at vi sagtens kan spille lige op med City når bare indstillingen er den rigtige (kampen endte 1-1).

Sejren i den første kamp gør at City skal frem på banen, og Liverpool kan lukrere på kontraspil, og hvis pladsen i finalen skal sikres, skal der findes en helt anden indstilling frem og der skal kæmpes af alle på banen.

Kunne godt forestille mig at Carragher får lov at starte i denne kamp, der er brug for kampgejst og en der kan råbe og dirigere med medspillerne, og problemet de seneste kampe har været den defensive midt med både Lucas og Spearing ude, så tror godt Dalglish kunne finde på at bruge enten Agger eller Carragher på den defensive midt.



Mit bud på start 11.


Reina
Kelly - Agger - Skertl - Enrique
Carragher
Henderson - Gerrard - Downing
Carroll - Bellamy
Tror det bliver vigtigt at have noget speed med i form af Downing og Bellamy, så der kan komme nogle hurtige kontra angreb, og så tror jeg Johnson får en pause efter de seneste kampe hvor han har set lidt træt ud i mine øjne.

Bliver nok ikke nogen stor fodbold oplevelse, men lad os håbe at holdet er opsatte på at spille nogle gode kampe i denne uge mod de to Manchester klubber. Liverpool trænger virkelig til at optræde i en finale igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar