fredag den 20. januar 2012

Kamp mod Bolton - 3 point et must!!

Efter sidste uges skuffende uafgjort mod Stoke, kan kun en sejr accepteres mod Premier Leagues svageste hjemmebane hold, der hjemme kun har fået 4 ud af 30 mulig point så langt i sæsonen. Ydermere har de lige solgt Gary Cahill til Chelsea, hvilket svækker dem yderligere, burde være en kamp hvor der bliver mere plads til Carroll, og lad os håbe han kan komme igang.

Første kamp mod Bolton i år gav en solid 3-1 sejr, og er en af de kampe hvor Liverpool har spillet allerbedst i år, i øvrigt en kamp hvor både Henderson og Adam kom på måltavlen, og nu hvor Suarez afsoner karantæne så er det på tide at sidste sommers indkøb begynder at levere varen (læs Adam, Henderson, Downing)

Agger er meldt klar igen og må forventes at skubbe Carragher tilbage på bænken, mit bud på start opstilling bliver:

Reina
Johnson - Skertl - Agger - Enrique
Kuyt - Shelvey - Adam - Bellamy
Gerrard
Carroll

Det vil give en løbestærk midtbane, der burde kunne dominere kampen og med masser af folk til at lave indlæg til Carroll i feltet. Med både Lucas og Spearing ude med skade er Shelvey for mig den oplagte afløser, han er ikke helt så stærk defensiv som de andre, men under hans ophold i Blackpool viste han meget stærke offensive takter.

Downing har skuffet på det seneste så han må glide ud på bænken og give plads til Bellamy som er mere direkte i sit spil og giver noget speed.

Der bliver ikke så meget offensivt at skyde med fra bænken ud over Maxi og Downing, men Bolton bør bare under ingen omstændigheder kunne give problemer.

Mit bud 3-0 til Liverpool.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar