mandag den 20. februar 2012

Liverpool - Brighton 6-1 tennis cifre

En særdeles underholdene kamp, med 3 selvmål - hvor specielt det sidste vil blive vist mange gang på youtube fremover, et brændt straffespark, og klassisk engelsk pokal fight, kan man forlange mere.

Det er som regel altid underholdende at se kampe i den engelske FA-Cup, specielt når det er et hold fra Premier League som møder et hold fra en af de lavere rækker, og Brighton viste fra start at de ikke var kommet for at forsvare sig, og derfor havde Liverpool god plads til at løb kontra, og når det så samtidig var et særdeles opsat Liverpool mandskab, så skulle det næsten ende med en del mål.

Se mål og højdepunkter i nedenstående video:

Liverpool kom foran allerede efter 5 minutter efter et flot hovedstød af Skrtel, men blot 12 minutter senere udlignede Brighton på et brag af et frispark, og viste de ville spille deres chance.
Blot et par minutter før pausen kom Liverpool på 2-1 via et selvmål efter et pres omkring Brighton's mål hvor der burde være fløjtet for straffe til Carroll inden.

Fra anden halvlegs starte viste Liverpool dog at går efter endnu en finale i år, og spillet bølgede ned mod Brightons mål, og efter 57 minutter afgjorde Carroll kampen med en first timer efter flot indlæg fra Downing.

I det 71 og 74 minut fulgte 2 selvmål mere fra Brighton, og specielt målet til 5-1 af Lewis Dunk vil gå over i historien som et af de mest komiske selvmål.

Liverpool foretog 3 indskiftninger, og kort efter fremtvang netop indskifter Kuyt et straffespark, som Suarez dog brændt på det skammeligste, han kom dog alligevel på tavlen et par minutter senere da Carroll uselvisk fandt ham, og Suarez kunne nemt score til slut resultatet 6-1.

En perfekt optakt til næste weekends finale mod Cardiff, og samtidig er Liverpool klar til kvartfinalen i FA-cuppen hvor Stoke venter på hjemmebane.

Kampens spiller - Andy Carroll der begynder at vise hans potentiale, og med en mål og en assist, samt ægte fighter viljer begynder han måske at vise at han alligevel kan blive en stor spiller for Liverpool.