fredag den 3. februar 2012

Liverpool - Tottenham optakt




Tottenham er et af de hold vi har haftdet sværest med igennem det sidste par år, og har tabt 4 af de seneste 5 kampe til, senest 4-0 på White Hart Lane, i en kamp hvor både Adam og Skrtel fik rødt kort.

Liverpool er dog favoritter til at vinde kampe til odds 2,10 for en hjemmesejr, og det skal nok ses i lyset af at Liverpool frit kan vælge fra truppen pånær den langtidsskade Lucas, hvorimod Tottenham har en del spiller tvivlsomme, samt at Liverpool trods alt ikke har tabt på hjemmebane i år. 



Men Liverpool bør også have selvtilliden i orden igen efter at have sendt City og United ud af de to cupper, samt den seneste 3-0 sejr over Wolverhampton hvor alle 3 angriber kom på måltavlen, og med Suarez tilbage efter overstået karantæne så er der igen kamp om pladserne i front.


Gerrard fik også lov at stå over i sidste runde, så han starter sikkert inde igen, mit bud på start 11 bliver:


Reina

Johnson - Skertel - Agger - Enrique

Kuyt - Henderson - Spearing - Bellamy

Gerrard

Carroll


Bænk: Suarez, Downing, Carragher, Kelly, Adam, Shelvey og Doni


For øvrigt dejligt at se vi kan stille med sådan en god bænk og så er folk som Coates, Maxi og Aurelio slet ikke med i truppen, hvis det bliver som jeg har forslået.


Jeg tror ikke Suarez kommer til at starte inde, da de øvrigt har gjort det godt de seneste kampe, så han må spille sige på holdet igen, og så er han jo en fantastisk spiller at have mulighed for at skifte ind.
Opstilling giver desuden mulighed for at Henderson og Gerrard kan skiftes til at gå med frem, jeg tror heller ikke Adam kommer til at starte inde, Tottenham kommer med masser af speed på deres midtbane, og der vil Spearing være en bedre mulighed som defensiv midtbane spiller til at bryder Tottenhams opspil og konstant jagte bolde.


Begge hold har dog brug for sejren, Tottenham for at forsøge at holde kontakt til toppen og Liverpool for at komme tætter på den attraktive 4 plads, der er 4 point op til Chelsea inden runde, men Chelsea møder United så det er ikke helt usansynligt at de smider point og så er der pludselig kontakt igen.

Det bliver vigtigt at dæmme op for Bale som pt er flyvende, samt Adebayor som sidste lave to kasser i mod os, han er bare giftig når har får en lille smule plads.

Jeg er dog optimistisk og tror på en 2-1 sejr til Liverpool


Ingen kommentarer:

Send en kommentar