fredag den 24. februar 2012

Yes endelig en finale igen




Det er ikke altid nemt at være Liverpool supporter, de seneste år har det været en ren rutchebane at følge holdet fra Merseyside, gode resultater mod de store hold og hovedrystende tamme indsatser når man møder hold som man burde være overlegne.

Men nu er der endelig en finale igen, det er godt nok Carling Cuppen som ikke får lige så høj anerkendelse som FA cuppen gør, men Liverpool har ikke vundet en titel siden 2006, så alle supportere, spillere og folk omkring klubben hungre efter at kunne løfte en pokal igen.

Liverpool er det hold der har vundet Carling Cuppen fleste gange - nemlig 7, sidste gang var i 2003 hvor klubben vandt 2-0 over Manchester United på Millenium Stadium i Cardiff. Startopstillingen dengang hed Dudek, Carragher, Henchoz, Hyppiä, Riise, Diouf, Hamann, Gerrard, Murphy, Owen og Heskey og træneren var Houllier, et hold der meget lig det i dag ikke bestod af de store stjerner, men de fungerede godt som et hold.

Målscorene dengang var først Gerrard efter 39 minutter som hamrede til bolden 10 meter ude foran feltet, bolden ramte Beckham på vejen og dumpede ned i det lange hjørne uden chance for Barthez i United mål. Og Michael Owen lukkede endelige kampen på en friløber 4 minutter før tid, hvor han helt fri køligt satte den ind til slut resultatet 2-0.

Gense målene fra dengang her:





Og nyd lige den jubel som både spillere og fans viste dengang, det er det klubben savner, at få lov at juble og løfte pokaler, og når rammen så hedder Wembley Stadium med plads til 90.000 tilskuer så skal der bare leveres en sejr til fansene.


Jeg tror vi kommer til at se den "gamle" Gerrard på søndag, han vil bare vinde når han er i en finale uanset hvilken turnering det er, og han kommer til at råbe og skrige af sine medspillere hvis de ikke levere varen.


Det her kan være starten på en ny Liverpool tid hvor man igen spiller med hvor det er sjovt, mange af de spillere der er med for Liverpool har ikke prøvet at vinde noget før, og hvis de først får lov til at løfte en pokal for klubben så vil de det igen.


Cardiff vil selvfølge kæmpe røven ud af bukserne for at vinde, for hvis det er en stor kamp for Liverpool, så er det en gigantisk kamp for Cardiff, men de har haft en ret nem vej til finalen, og Liverpool skal bare vinde denne kamp for hele klubben skyld.


You will never walk alone.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar