onsdag den 8. februar 2012

Giganternes kamp


Så er de to engelske giganter klar til endnu et møde, her blot 14 dage efter de sidst mødtes, en meget lige kamp som Liverpool lidt heldigt vandt på et sent mål af Kuyt, så United er helt klar opsat på revance.

Suarez mod Evra
Suarez og Evra er om de vil det eller blevet hovedpersoner før weekendens dyst, Suarez fik comeback mod Tottenham i den seneste kamp efter hans 8 kamps karantæne for at have omtalt Evras hudfarve på en mindre pæn måde, og det bliver da også spændende at se hvad der sker når de to mødes, man kan sågar spiller på om de to giver hinanden hånden før kampen.

Men lad os håbe at det bliver en flot seværdig kamp som der bliver talt om efter weekenden, og ikke personlig opgør i kampen, som der desværre har været lidt en tendens til de seneste år.

Statistikken
Viser at de to hold har spillet tætte kampe de seneste år, de sidste 10 indbyrdes opgør har giver 5 sejre til Liverpool, 4 sejre til United og en enkelt er endt uafgjort, og målscoren siger 17-14 i Liverpool farvør, kigger man lidt nærmere på statistikken så vidner det dog om at United plejer at vinde på hjemmebane og ligeså Liverpool når der spilles på Anfield Road.

Med uniteds flotte hjemmebane statistik i år så må de helt klar siges at være favoritter, hvilket oddsene dag også helt klar fortæller:

Manchester 1,80 - uafgjort 3,5 - Liverpool 4,25
Men man ved bare aldrig hvad der sker i disse nord engelske opgør.



Skadessituationen
Liverpool må stadig undvære den langtidsskadede Lucas, og Enrique er tilsyneladende stadig tvivlsom på grund af en forstrækning, hvilket i den seneste kamp svækkede Liverpool en del, fordi Johnson som vikarierende venstre back slet ikke gav det samme drive i venstre side som der plejer.


United har flere spillere tvivlsom til opgøret, men de må helt sikkert undvære Lindegaard i målet, og det må sige at være en svækkelse i en kamp hvor der er behov for en dominerende målmand i feltet.

Min bud på en Liverpool start 11 bliver:

Reina
Johnson - Skrtel - Agger - Enrique
Kuyt - Spearing - Gerrard - Bellamy
Suarez
Carroll
Holdet er sat med udgangspunkt i at Enrique bliver klar igen, Kuyt er noget svingende for tiden men han plejer bare altid at gøre det godt i de store kampe, og specielt mod United leverer han flotte kampe og mål, tror Suarez får chancen fra start i håbet om at komme foran, os så kan man altid slå over i en mere defensiv formation i løbet af kampen.

Hjertet siger Liverpool vinder, men det ender nok uafgjort 1-1 i sidste ende men man har lov at håbe.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar