tirsdag den 7. februar 2012

Liverpool 0-0 Tottenham - endnu en nulløsning på anfield

Suk suk endnu en uafgjort på hjemmebane. Det var den 8 uafgjort ud af 12 kampe i Premier League i år.

Det startede ellers godt, Liverpool viste
fra start kampgejst og stor løbevillighed, med Carroll på toppen Bellamy og Kuyt på hver sin kant, og med Gerrard som den forreste på midten foran Adam og Spearing.

Men selvom Liverpool havde et lille overtag i spillet, så havde de meget svært ved at udmønte det i åbne mulighed, omstillingspillet var for langsomt, og derfor kunne et defensivt orienteret Tottenham hold relativt nemt forsvar sig.

Tættest på for Liverpool var Spearing med et godt forsøg fra distancen, som dog røg en halv meter forbi målet.

Og i en lidt skuffende første halveg, var et af højdepunkterne derfor sørgeligt nok, da en kat kom ind på og stjal billedet i et lille minut.

Anden halveg var dog noget mere opløftende set fra hjemmeholdet side, Liverpool forsøgte at skabe et pres fra start, men det løb ofte ud i ingenting dels fordi backerne Kelly og Johnson ikke kunne bryde igennem og var lidt for defensivt indstillet, hvilket resulterede i at Bellamy og Kuyt på kanterne havde svære arbejdsbetingelser.

Carroll viste ellers endnu engang fremgang i sit spil, meget mere bevægelig og pågående i sit spil, og fandt ofte frie huller i Tottenhams felt, der kom bare alt for få bolde han kunne arbejde med, og de to muligheder han fik blev desværre ikke omsat til mål, specielt et indlæg fra Kelly som lidt tilfældigt endte for fødderne af ham burde han have håndteret bedre.

Efter 70 minutter valgt Kenny Dalglish at sætte Suarez på banen, og han viste hurtigt med sin speed hvorfor han har været savnet, og var med det samme pågående i sit spil, og efter 86 minutter fik han en kæmpe chance da Gerrard fandt ham i det lille felt efter et frispark, men det blev heller ikke forvaltet godt. Suarez viste desværre endnu en gang lidt fra hans sorte side, da han sparkede Parker i maven, bevist eller ej så er det ikke godt for hans omdømme med sådanne situationer, men han slap med et gult kort.

Efter 85 minutter var Bale lige ved at stjæle de 3 point til Tottenham, da han fik en friløber, men Reina kom godt ud af sit mål og blokerede, og på trods af et godt pres fra Liverpool til sidst så kunne Tottenham ride stormen af og kampen endte 0-0.